Известие

Collapse
No announcement yet.

Спряха да ми работят машинките на стъклата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спряха да ми работят машинките на стъклата

Спряха да ми работят машинките на стъклата, но си светят. Въпросът ми това дали е бушонче, къде се намира и кое точно е. Колата е 98 1.8 бензин. В тези жеги не е истина просто :]
    156 1.8 TS

предпазителите са при другите (абе не съм мн. сигурен ама виж), а да откажат и двата джама (едновременно) не е на предпазител (май), блока за джамовете се намира зад жапката свяаля се жапката и капака и вътршната част (абе не е на удобно място)

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
      Спряха да ми работят машинките на стъклата, но си светят. Въпросът ми това дали е бушонче, къде се намира и кое точно е. Колата е 98 1.8 бензин. В тези жеги не е истина просто :]
      Пускай климатика.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Не е бушончето, май ще се ходи на майстор климатика го пускам но докато заработи се издушавам. Странното, е че свитлините на самите бутони си работят но и двата двата джама не работят
        156 1.8 TS

Comment

Колега, според схемата бушоните са 3. Това че бутоните светят, не е гаранция, че и останалите напрежения са налични. Просто имаш дежурно напрежение за на светиодите вътре.
          Има и силов бушон за моторчетата.

пс: Като натискаш бутон, цъка ли някое реле?
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Не нищо не цъка, аз погледнах 2 бушона зелени които са по 30 смених ги с нови и нищо, по късно днес ще снимам кои по точно съм сменил и да ми кажеш кое е третото което трябва да погледна
            Макар, че сега като се замисля единят път май леко зацъка някаде зад центалната конзола в дясно към жабката, но може и да съм слънчасъл
            156 1.8 TS

Comment

Не нищо не цъка, аз погледнах 2 бушона зелени които са по 30 смених ги с нови и нищо, по късно днес ще снимам кои по точно съм сменил и да ми кажеш кое е третото което трябва да погледна
              Макар, че сега като се замисля единят път май леко зацъка някаде зад центалната конзола в дясно към жабката, но може и да съм слънчасъл
              Ако не се оправиш ела да ги видим Точно зад жабката е централата с релетата. Една бяла кутиика. Трябва да се свали жабката за да стишнеш до нея. При теб само двете предни бяха ел. нали?

Comment

Само две са, ще погледна днес бушончетата пак и може и да намина към Горна някоя вечер която не вали
                156 1.8 TS

Comment

... която не вали
                  Най-вече когато не вали

Баси. Удави ни...

Comment

Working...
                  X